Hometutkimus Sisäilmasepän tekemänä sisältää tavallisesti yhden tai useamman rakenneavauksen. Rakenteista pystytään yleensä toteamaan vauriot ja ainakin osa syytä ihan silmämääräisesti ja hajun perusteella.

Avauksen yhteydessä mahdollisesti otettujen mikrobimateriaalinäytteiden avulla saadaan esim. asuntokauppariitojen yhteydessä selvitettyä kyseisen materiaalin vaurioituneisuus yhteismitallisesti suoraviljelymenetelmällä. Mikäli rakenteet on tarkoitus korjata tilaajan omaan laskuun, materiaalinäytteiden ottoa vältetään ja hometutkimus pyritään tehdään aistinvaraisesti (haju/ulkonäkö), sekä tarvittaessa mittalaitteita käyttäen.

Mikäli materiaalinäytteitä otetaan, ne lähetetään analysoitavaksi TTL:n laboratorioon jonka raportti on tähän mennessä luetuista selkein ja asiantuntemus mikrobien tunnistuksessa markkinoiden laajin.

Ota yhteyttä

Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Sisäilmasepät Oy

Juha Lappalalainen

Puhelin: 040 513 4451

Sähköposti: juha.lappalainen@sisailmasepat.fi

Sisäilmasepät Oy:n tukikohta sijaitsee Kirkkonummella, Evitskogin kylässä.

Toimipaikan osoite: Stenbackantie 47, 02550 Evitskog

 

 

TIEDOTUKSET:

Sisäilmasaneeraus Laitinen Oy:llä/Kimmo Laitisella on käyttökielto patentoidun valesokkelimenetelmän käyttöön missään muodossa.

Mikäli Laitisen yrityksestä otetaan yhteyttä ja yritetään myydä/mainostetaan täyttövaluun perustuvaa korjausta, pyydän ottamaan yhteyttä Sisäilmaseppiin ja ilmoittamaan tapahtuneesta.

Tietoa meistä

Toimimme Uudenmaan alueella ja tarvittaessa muualla suomessa. Pääasiallinen toiminta-alue 50 km säteellä Evitskogista, mm. Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi ja Salo.