Sisäilmatutkimus on Sisäilmasepän ajatusmaailmassa tehty jo tiloissa oireilevan henkilön tai henkilöiden toimesta. Mikäli tiloissa oireillaan, siellä on ongelma joka tulee selvittää. Siksi sisäilmatutkimukset ovat vain täydentävä osa tutkimusmenetelmiä, joihin pitäisi aina kuulua myös rakenne- ja materiaalitutkimukset, sekä ilmanvaihdon selvitys.

Sisäilman ongelmat ovat aina seurausta jostain rakenteissa/materiaaleissa olevasta viasta tai ilmanvaihdon ongelmasta. Yleensä yhteisvaikutuksesta. Tutkimuksen aikana selvitetään, mikä sisäilman ongelman aiheuttaa ja mitä ongelman poistamiseksi pitäisi tehdä. Varsinainen sisäilman pumppaaminen näytekeräimen läpi ja kemialliset analyysit ovat tarpeen vasta, jos ongelmaan ei päästä kiinni muilla keinoin.

Ota yhteyttä

Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Sisäilmasepät Oy

Juha Lappalalainen

Puhelin: 040 513 4451

Sähköposti: juha.lappalainen@sisailmasepat.fi

Sisäilmasepät Oy:n tukikohta sijaitsee Kirkkonummella, Evitskogin kylässä.

Toimipaikan osoite: Stenbackantie 47, 02550 Evitskog

 

 

TIEDOTUKSET:

Sisäilmasaneeraus Laitinen Oy:llä/Kimmo Laitisella on käyttökielto patentoidun valesokkelimenetelmän käyttöön missään muodossa.

Mikäli Laitisen yrityksestä otetaan yhteyttä ja yritetään myydä/mainostetaan täyttövaluun perustuvaa korjausta, pyydän ottamaan yhteyttä Sisäilmaseppiin ja ilmoittamaan tapahtuneesta.

Tietoa meistä

Toimimme Uudenmaan alueella ja tarvittaessa muualla suomessa. Pääasiallinen toiminta-alue 50 km säteellä Evitskogista, mm. Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi ja Salo.